Prati nas

Život

Ovo su tri beauty saveta Goce Tržan

U prisustvu velikog broja posetilaca i poznatih ličnosti, otvoren je treći prodajni objekat WYCON COSMETICS u prizemlju BIG FASHION šoping centra, u sredu, 25. oktobra. Tim povodom, ovaj poznati kozmetički brend obradovao je prvih 300 posetiteljki poklon ruževima za usne iz najnovije kolekcije Puppy Motel.

Pored profesionalnih šminkera koji su na događaju šminkali posetiteljke BIG FASHION centra i savetovali ih u vezi sa trendovima za predstojeću sezonu jesen/zima 2017/2018, podršku otvaranju pružila je i popularna pevačica Goca Tržan, koja se prisutnima podelila tajne svoje lepote.

“Negovana koža je beauty savet broj jedan. Ako nemate dobru kožu koja je negovana i besprekorna ni jedan proizvod vam neće pomoći. Sledeća stvar koja je važna jeste da ne preterujete, naročito kada je reč o obrvama i korišćenju hajlajtera. I na kraju, svaka šminka se, kao i garderoba, prilagođava prilici,” rekla je Goca, ističući da su njena dva omiljena WYCON proizvoda maskara i proizvodi za iscrtavanje obrva.

“U današnje vreme važno je ostati dosledan sebi i negovati autentičan izgled. Šminka ne treba da sakrije ličnost žene, već da pojača i istakne njenu harizmu. Šminka je tu da ohrabri dame da budu ono što jesu, da istakne njihovu individualnosti i pruži dodatno samopouzdanje,” poručuju profesionalni make up artisti koji su ovom prilikom savetovali žene kako da na najbolji način istaknu svoju lepotu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top