Pala nagodba: Ceca godinu dana u kućnom pritvoru!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nagodila se sa državom – priznala je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK Obiliću inostranim klubovima u zamenu za godinu dana kućnog pritvora i milion i po evra novčane kazne!

Kako prenose sve dnevne novine, Ceca je sa Višim tužilaštvom u Beogradu zaključila sporazum o priznanju krivice, koji je juče predat Višem sudu u Beogradu. Sporazumom je obuhvaćena i njena sestra Lidija Ocokoljić, koja je prizna da je pomagala sestri u malverzacijama sa transferom fudbalera, u zamenu za šest meseci kućnog zatvora. Ukoliko Viši sud usvoji nagodbu, Ceci i Lidiji neće biti suđeno, već će im biti izrečene kazne ugovorene sa tužilaštvom.

Ako dođe do kućnog pritvora pevačica i njena sestra moraće da u toku izdržavanja kazne nose elektronsku narukvicu oko noge, putem koje će Uprava za izvršenje krivičnih sankcija pratiti njihovo kretanje. Takođe, Ceca će morati da otkaže sve nastupe u toku trajanja kućnog pritvora.

Još uvek se ne zna da li će, ukoliko Viši sud prihvati nagodbu pevačici kućni pritvor biti skraćen za 4 meseca, koliko je tokom akcije Sablja provela u pritvoru.

Izvor: Blic.rs, Pressonline.rs, Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top