Pale maske u VB, kuću napustio Petrući

Petrući je prvi izbačeni stanar VB
Petrući je prvi izbačeni stanar VB

 

Publika je sinoć odlučila da prvi izbačeni ukućanin iz kuće Velikog brata bude Petrući, koji je nasmejan napustio kuću na Košutnjaku. Jučerašnja noć po mnogo čemu je bila specifična. No, krenimo redom.

Nakon 7 dana provedenih u tajnom delu kuće, Soraja i Milić pridružili su se ostalim ukućanima u glavnom delu kuće. Njih dvoje su jedva dočekali da izađu iz male sobe. Ukućani su ih dočekali sa zbunjenim izrazima lica.

Drugi šok za ukućane bila je anketa: ispitano je 40.000 ljudi, a pitanje je bilo ko im je omiljeni ukućanin. 26.827 ljudi je odabralo pobednika i to je Maja Nikolić. Ostali ukućani bili su šokirani odabirom publike. Maja je imala svoj monolog zbog čega je publika odabrala baš nju. Ipak, ovo je bila prvoaprilska šala VB, a Maja je bila žrtva. Ostali ukućani sa oduševjenjem su prihvatili to što je VB nasamario Maju.

U kući VB sada su pale maske – ukućani su pogledali prilog u kome se vidi da su Soraja, Milić i Maja bili zajedno u tajnoj sobi i kovali planove. Pušteno im je sve: od nameštanja izbora do zajedljivih komentara na račun ostalih ukućana, mahom od strane Maje Nikolić.

Večeras će u VB biti organizovano još jedno izbacivanje, a mediji spekulišu da će biti i ubacivanja: šuška se da Vendi ulazi u kuću na Košutnjaku!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top