Prati nas

Vesti

Pantene predstavio revolucionarni način dubinskog pranja kose

U korak sa globalnim trendovima nege kože micelarnom vodom, Pantene je predstavio novu kolekciju, koja uvodi potpuno novi način nege kose, Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish.

Inspirisana micelarnom negom kože, nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija, osmišljena je da služi kao pomoć za lepu i zdravu kosu. Formula sačinjena od Pro-V antioksidanata i micelarnog kompleksa, sprečava oštećenje kose, tako što neutrališe minerale koji se nalaze u vodi. Savršeno je rešenje u borbi za očuvanje zdrave i čiste kose, uprkos raznim štenim uticajima.

Nova Pantene linija, bogata je Pro-V hranljivim sastojcima i micelarnom vodom, kao glavnim sastojkom, uklanja nečistoću u vašoj kosi i daje joj neophodnu negu, čineći je čistom i jakom. Osmišljena da uspostavi novi način dubinske nege kose.

Tri jednostavna koraka do savršene i zdrave kose:

1.     Pantene Pro-V Micellar šampon za dubinsko čišćenje bez uklanjanja prirodnih, hranljivih vrednosti neophodnih kosi. Bez silikonskiih dodataka, prvi je korak u ženskoj rutini za dubinsko čišćenje kose.
2.     Pantene Pro-V Micellar regenerator, hrani kosu svim potrebnim sastojcima bez tendencije da gubi volumen.
3.     Pantene Pro-V Micellar sprej pruža dodatno osveženje i hrani kosu.

Nova Pantene Pro-V Micellar Purify & Nourish linija za čistu i negovanu kosu, dostupna je u svim Lili i DM maloprodajnim objektima.

Linija uključuje Pantene Pro-V Micellar šampon, Pantene Pro-V Micellar regenerator i Pantene Pro-V Micellar sprej.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Sale

    27. 05. 2018. at 00:32

    Ja ne verujem sta citam ovde

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top