Penelope Cruz: Ne volim slavu!

Glumica Penelope Cruz otkrila je u novom broju magazina Harper’s Bazaar da se smeje sama sebi, da voli Woodyja Alena ali i da nikada ne bi decu podizala u Los Anđelesu!

Sada kada sam majka moram manje da radim. Možda ću snimiti jedan film ove godine, pa jedan naredne. Sada ipak imam druge prioritete. Ipak, ne želim da dete odgajam u Los Anđelesu. Imam mnogo uspomena ovde – neke su lepe, neke nisu. Ovo nije mesto gde deca treba da rastu”, kaže prelepa glumica.

Glumica, koja je uradila i modni editorijal, otkriva da obožava Woody Alena, sa kojim je u više navrata sarađivala: “Volim da sam u njegovom okruženju. Gledam ga kada režira ponekad, i onda dok nameštaju svetla za narednu scenu, on zaspi. Slikam ga, jer zaspi u najčudnijim pozicijama. Bojim se da će pasti sa stolice, no omiljeno mi je kad se probudi i shvati da ga gotovo svi slikaju.”

Latino glumica otkrila je i da ne voli puno svetla reflektora i slavu: “Ja nisam od onih koja će po svaku cenu izlaziti na mesta gde će ih slikati. Ne želim pažnju. Trudim se da budem neprimetna.”

Uživajte u fenomenalnim fotografija koje prate intervju.

 

izvor: harpersbazaar.com

Total
0
Shares
13 comments
  1. ona spada medu najlepsim glumicama Holivuda,inace prelepa je,samo na slikama nema nesto lepe haljhine

  2. Ni ja ne volim sto sam 20 dana u mesecu bez para i sto realno nemam nikakvu buducnost. Zelim naslovnu stranu i ja da podelim svoje ”zivotne muke”, koje su naspram ove tako ”male” :(
    Dobro, ostavimo sarkazam po strani, ova njega izjava je uzasno bljutava i bez veze. Ako je slava cena silnih miliona koje ima u banci, hajmo svi da budemo slavni!

  3. Pa zasto se onda slika za novine i snima filmove, ako toliko jadna ne voli slavu?! -.-

  4. Neznam cim je ona predivna…. fotoshop… nije mi nista posebno…glupa izjava heheheh pa sto nisi bila cistacica a ne hollywood glumica heheh joj al i ove mlate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Marijana Mateus: Na zlurade komentare se ne obazirem!

Next Article

Tužba protiv 'One Direction' !

Related Posts