in

Pevač „Granda“ napadnut u centru grada: I dalje sam gluv na jedno uvo

Policiji izjava, novinarima dokaz


Pevač Granda Renato Henc je napadnut u centru Beograda, a u izjavi za domaće medije je detaljno opisao kako je došlo do tog ovoga događaja.

„5.10.2020. u 22h na Vračaru, mi smo sedeli u kafiću, ja sam se parkirao ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, imalo je mesta da prođe automobil,“ počeo je on.

„Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu. Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobilu“, rekao je pevač.

„Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao, kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu. On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu. Nisam znao šta se dešava. Udario me je više puta, drao mi se: ‘Oćeš da ti zapalim auto, da vas strpam u zatvor’.“ nastavio je.

 „Napadnut sam od strane njega iz čista mira. Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom imam oštećenje sluha i dalje“, rekao je Renato.

Pevač je redakciji Kurira dostavio izveštaj iz Urgentnog centra.