Saša Popović izbacio pevača iz „Granda“ zbog prevare, okončana mu karijera

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Saša Popović svojevremeno je izbacio pevača Renata Henca iz izdavačke kuće ,,Grand“ zbog prekršenog osnovnog pravila – nije prijavljivao nastupe Saši Popoviću, što je sam Henc javno priznao.

Henc je bio finalista treće sezone ,,Zvezde Granda“, nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo zbog toga što nije poštovao pravila ugovora.

„Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji ‘Zvezda Granda’ potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi“, rekao je on svojevremeno za medije i izneo svoje razloge za potez koji je neprijatno iznenadio Popovića.

„Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa ‘Grandom’ samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam“, rekao je on tada.

Renato je nastavio da se bavi pevanjem. Iako je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ uglavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, on je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru, ali nijedna nije postala hit.

POSLEDNJE VESTI