in

Pevačica ponovo na udaru: Javnost napala Arianu Grande zbog oštrog odgovora fanu


Iako smo mislili da mala slatka Ariana Grande ne može da uradi ništa loše, čini se da ovo nije njen period. Nakon što je napravila neslanu šalu na račun brutalno ubijene 6-godišnje devojčice, poznata pevačica se ponovo našla na udaru javnosti i to zbog načina kojim je tretirala svog fana.

Naime, juče je počela da se širi netačna informacija da je Frank Ocean tužio Ari jer je bez dozvole koristila njegovu pesmu na turneji. A kada je jedan fan to napisao na svom Twitter profilu, Ariana je oštro demantovala:

Nije. Molim te prestani da izmišljaš laži svaki put kada se izlogujem na par sati, pa ti bude dosadno.

Ovakav odgovor se ni malo nije svideo javnosti. Rekacija iskritikovanog fana je samo dolila ulje na vatru. Ona je nakon Arianinog odgovora napisala:

Na poslu sam ali ne mogu prestiti plakati. Žao mi je. Više neću verovati ni jednoj glasini o tebi. Jako te volim. Ti me sada mrziš.

Brzo se proširio trend #ArianaGrandeIsOverParty, pa se Ariana ponovo obratila devojci.

Ne mrzim te. Volim te. Samo sam umorna zbog svih priča o meni. Volim te do Meseca i nazad.

Devojka se potom ponovo oglasila kako bi svima objasnila šta se desilo i zamolila sve da prestanu da šalju negativne poruku mladoj pevačici. Ona je između ostalog napisala:

Pre svega, vidim da je većina stala na moju stranu, pa nazivaju Arianu bezobraznom, zbog njenog odgovora. Lično, mislim da je bila u pravu. I ja bih bila besna kada bi se svakog dana širile glasine o meni. Pobesnela je i to sam zaslužila.