Prati nas

Vesti

Pevačica se oglasila: Ceca zabranjena u Albaniji

Na Kosovu i u Albaniji izbio je skandal, nakon što je albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo je Javni servis Albanije (RTŠ) zbog puštanja pesama srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Ova vest naišla je na burne reakcije javnosti u Srbiji, pa je i sama Ceca, odlučila da se oglasi po ovom pitanju.

“Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Bar je to pravilo kojim se vodim tokom svoje karijere duge više od trideset godina. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je bilo, i biće, sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude”, rekla je Ceca za Blic.

Pevačica je iskoristila priliku kako bi javno zamolila da njeno ime ne bude korišćeno u manipulativne svrhe.

“Što se tiče mog ličnog stava, patriota sam i volim svoj narod, te ću uvek biti uz njega. I da se razumemo, to ne podrazumeva da nekog drugog mrzim ili da ne poštujem ljude koji su druge vere, boje kože ili nacije. To nisam ja. Ovde se radi o klasičnim manipulacijama. Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli”, rekla je ona.

2 komentara

2 Comments

  1. t

    18. 07. 2019. at 10:11

    bljuc

  2. Veljko

    18. 07. 2019. at 21:36

    Ljuljeta pornicarka albanacje jebo najomraženije osobe u regionu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top