Pevačica u strahu: Miu uhodi bivši dečko nasilnik!

Da li je to Mia postala uzor kolegama? (foto: Hello)
U konstantnom strahu (foto: Facebook)

Folkerka Mia Borisavljević ovih dana doživljava scenario sličan onom iz psiholoških trilera. Naime, u zgradu na Vidikovcu gde stanuje pevačica, nedavno se uselio i njen bivši dečko Nikola Minić koji ju je pretukao u decembru protekle godine.

Iako je olakšavajuća stvar ta što Nikola nije na istom spratu na kome stanuje i Mia, to nije dovoljno da umiri pevačicu, te je u konstantnom strahu.

“Upravo zbog toga nije joj svejedno što se doselio u istu zgradu, jer je svesna da je to uradio zbog nje. Nije slučajnost da od toliko delova grada, ulica i stanova baš u njenoj pazari nekretninu. Otkada ju je pretukao, Mia ima obezbeđenje, pa se trudi da joj njegova blizina ne utiče na svakodnevni život”, navodi izvor dnevnog lista Alo!

Tvrdnje izvora potvrdila je i sama pevačica, koja nije želela da otkriva detalje ove situacije, “Tačno je to što ste čuli da se on uselio u moju zgradu, ali više od toga ne želim komentarišem, nemojte mi zameriti”, rekla je Mia, dodajući da ne planira zbog dolaska bivšeg dečka prodaju nekretnine.

Podsetimo, Nikola je išamarao Miu 2011. godine, jer je sumnjao da je flertovala sa momcima u klubu, a protekle godine je upao u njena kola i udarao je po glavi, nakon čega ga je ona podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Povezane vesti