Prati nas

Foto

Photoshop #fail Kendall Jenner

Kendall Jenner nije aktivna na društvenim mrežama kao što su njene sestre, pa se fanovi oduševe svaki put kada objavi novu fotografiju. Međutim, njena najnovija fotografija nije izazvala reakciju kakvu je priželjkivala.

Naime, Kendall je objavila izazovnu topless fotku, i iako provokativne fotografije nisu strane za ovog top modela, photoshoop definitivno jeste. Fanovi su momentalno primetili da je Kendall preuredila fotografiju, ali i da to nije uradila kako treba. Zapravo, ona je napravila dve greške.

Prva grešku možete uočiti na njenom donjem vešu. Natpis ‘Calvin Klein’ na prenjoj strani nije čitljiv kako bi trebalo da bude, a fanovi smatraju da je to zbog korišćenja ‘face tuna’. Sledeća greška se može uočiti na zidovima, jer ako primetite pločice pored njene budite, primetićete da su iskrivljene, što momentalno ukazuje da je Kendall stanjila svoj stomak

Kendall je bez sumnje jedna od najtraženijih i najlepših manekenki, pa joj ovakva manipulacija fotografija nije potrebna, ali fanovi su se ipak slatko nasmejali ovim greškama.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top