„Pink“ nije isplatio honorare učesnicima „Dvora“!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prošlo je više od godinu dana od završetka rijalitija Dvor, a učesnici ovog rijalitija ružičaste televizije još uvek nisu dobili pun iznos svojih honorara! Do sada im je uglavnom uplaćeno oko 60 posto honorara.

„Nisam dobila ni dinar. Htela sam da ih tužim, ali me je Tijana molila da to ne činim jer su Milica i Željko njeni prijatelji. Razočarana sam u ljude koji su nekad nešto značili. Mi smo pošteno zaradili taj novac. Neka im to svima služi na čast, a na onom drugom svetu će im neko drugi presuditi“, kaže Tamara Todevska, čiju priču je potvrdio i Dejan Cukić.

„Nije sve isplaćeno. Ne znam šta da mislim s obzirom na to da je prošlo godinu i tri meseca. U decembru mi je poslednji put na račun legla uplata. Nikad nisam bio očaran Pinkom da bih sad bio razočaran“, kaže Cukić.

I reditelj Dejan Milićević kaže da mu nije isplaćen ceo honorar za učešće u rijalitiju.

„Pink je svima ostao dužan 40 odsto honorara. Zbog ugovora ne mogu da otkrivam koliki mi je honorar, ali samo mogu da vam ponovim da nikome nije isplaćeno 100 odsto zarađene svote.“

S druge strane s televizije Pink tvrde da su svima isplatili honorare, do poslednjeg evra.

„Honorari učesnicima Dvora, uključujući i onaj najveći, pobedniku rijalitija, isplaćeni su davnih dana. Ukoliko neko ima eventualno zaostao deo potraživanja, postoje službe koje se time bave“, rečeno je u PR službi Pinka.

Izvor: Kurir-info.rs

POSLEDNJE VESTI