Pink otkrila kako je odgajati jednomesečnu bebu, pored ljubomorne starije ćerke

(foto: Instagram)

Pevačica Pinkkoja se porodila pre samo tri nedelje, izrazila je zabrinutost jer misli da njena 5-godišnja ćerka Willow počinje da pokazuje ljubomoru prema mlađem bratu.

Gostujući kod Ellen DeGeneres, 37-godišnja pop-rokerka je izjavila: “Spustim Jamesona u krevetac bukvalno iste sekunde kada ona uđe u sobu. Ovih dana je posebno plačljiva, pa pokušavamo to da prevaziđemo.

Pre nego što su dočekali drugo dete, pevačicin suprug Carey Hart je otkrio da njihova ćerla jedva čeka da stigne prinova: “Willow je presrećna. Stalno priča kako želi mlađu sestru. Napravila je čak i mali bicikl za nju/njega koji ćemo da završimo nakon što beba broj 2 stigne, pošto ju je rasturila jer nije znala koje će biti boje, u skladu sa polom bebe. Trenutno je jako uzbuđena…dok ne počnu da uzimaju i lome stvari jedno drugom. E, tada ćemo da vidimo  kako će ići.”

Izgleda da je Willow brzo prevazišla početno ushićenje i zamenila ga ljubomorom koja je karakteristična za decu tog uzrasta kada se pojavi novi centar pažnje, ali smo sigurni da će je uskoro i to proći, kada bude mogla da pokaže mlađem bratu kako da koristi biciklu koju je napravila specijalno za njega.

(foto: Instagram)

Povezane vesti

Back to Top