Pismo Bekutinog sina rasplakalo javnost: Mrka mu je bio kao otac

Dugogodišnji partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić Mrka preminuo je u 79.godini, a pismo njenog sina mnoge je rasplakalo.

Sin Ane Bekute neutešan je posle smrti Milutina Mrkonjića, a od njega se javno oprostio, potresnim rečima.

“Nije smelo ovako, dobri moj Milutine. Jednoj gromadi lavovskog srca lekari da pristupe kao da gase malu sveću. A nemaju pojma kakvo si svetlo u našim životima bio, i uvek ćeš ostati, da osvetljavaš ispravan put, onaj na kom se čovek smeje, veruje u bolje sutra, raduje tuđoj sreći i želi samo dobro, živi svaki dan kao da je poslednji, ali samo tako da ne ugrozi druge nego da im ostavi najlepše slike za pamćenje, onda kad dođe vreme da se film odmotava. Radio si koridore za zemlju, a iz svog srca izveo koridore ljubavi za sve nas”, pisao je Bekutin sin i dodao:

“Za mene i moju decu tvoja figura je bila istinski pojam oca i dede, onog kakvog svaki čovek može samo poželeti. Hvala ti što si takav prkosan, emotivan, velik i neponovljiv došao u život moje majke i svih nas. Učinio si nas time najbogatije za naših života, a ljubav koju si usadio znam da neće dozvoliti da postanemo prosjaci zore. Putuj dobri moj Milutine, pa dok se opet ne zagrlimo, onako jako kako samo ti umeš”, napisao je na svom „Fejsbuk“ profilu neutešni Igor Polić.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI