in

Počele ‘Pinkove zvezde’: Evo prvih takmičara!


pinkove zvezde

Novi muzičko-takmičarski šou, Pinkove zvezde, počeo je sa emitovanjem sinoć na televiziji Pink a petočlani žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Bora Đorđević, Miroslav Ilić i Haris Džinović odabrali su prve takmičare koji idu dalje.

Koncept emisije je jasan: Žiri ne vidi kandidate, ali ih čuje kako pevaju. Osim toga oni imaju prilike da na monitorima pogledaju biografiju kandidata ali samo neke zanimljive podatke, nikako ime i godine. Nakon što steknu utisak slušajući ga, članovi žirija biraju da li kandidat ide dalje – pritiskom na taster stolica se diže metar i po u vazduh i tada prvi purt članovi žirija vide takmičara. Potrebno je da najmanje tri člana žirija podignu svoje stolice da bi kandidat prošao dalje. Tada sledi druga pesma a tenzija ne pada. Takmičar i dalje ne zna da li je prošao u drugi krug. Članovi žirija mogu i da spuste stolice ako se predomisle.

Dalje su prošli Aleksa Rabrenović, Miloš Škrkić, Slobodan Orgović, Tatjana Cvetković, Aleksa Kostić, Nevena Stojanović, Stefan Šestović, Sonja Šćepanović, Sara Reljić, kao i poslednji Mladen Jezdić.

Pogledajte celu prvu epizodu Pinkovih zvezda!

Redakcija Tracara.com