Pogledajte kako jedna Amerikanka peva pesmu Milice Pavlović

Miličina balada oduševila jednu mladu Amerikanku (foto: Screenshot)

Milica Pavlović svojim drugim albumom Boginja napravila revoluciju na domaćoj estradi, a o njenim velikom uspehu pisali su mnogi značajni svetski časopisi i portali.

Sve numere sa novog albuma prošle su sjajno kod publike i veoma su slušane, a da njena muzika ne poznaje grance pokazala je i jedna mlada Amerikanka koja je na gitari otpevala Miličinu baladu Mogla sam.

Hit koji je za Milicu napisao jedan od najpoznatijih grčkih producenata Favos, za manje od dva meseca pregledan je skoro 13,5 miliona puta. Numera je oduševila i Amerikanku Nwando koja obožava naš jezik i muziku. “Zaista volim srpsku muziku i odlučila sam da uradim obradu pesme “Mogla Sam” Milice Pavlović. Da naučim tekst pesme gledala sam Miličin oficijalni spot iznova i iznova sve dok nisam naučila celu pesmu. Takođe učim srpski, pa sam već znala neke reči iz teksta. Ipak, znam da sam napravila mnoge greške, zato vas molim da mi u komentarima date savete da popravim moj srpski. Hvala vam puno”, napisala je ona.

Ova preslatka devojka oduševila je i Milicu Pavlović koja je njen video podelila na svom Facebooku, uz komentar: “Muzika ne poznaje granice”.

Povezane vesti

Back to Top