Pogledajte kako Saša Vidić ‘sahranjuje’ stil srpske estrade

Saša Vidić (Foto: Screenshot)

Naš poznati kreator Saša Vidić je u emisliji Exkluziv bukvalno sahranio estradu. Pogledajte koje tri dame su ga ubedljivo ‘osvojile’ svojim stilom.

Prva na tapetu se našla pevačica Dara Bubamara. On je za nju rekao da ona verovatno samo uđe u radnju i kaže “dajte mi ono što najviše košta”. Tako da se na njoj mogu videti svi brendovi. Međutim, ono što je njemu zapalo najviše za oko je loša nadogradnja kose. On je Darinu kosu uporedio sa mačkama koje se pare u februaru, pa dignu repove.

Dara Bubamara (Foto: Screenshot)

Ništa bolje nije prošla ni Katarina Ostojić Kaya. Prvo je njenu haljinu okarakterisao kao kecelju, da bi potom dodao: “Frizura februarska noć jedne mačke, to je odvratno… ja ne znam gde one to vide.”  Inače, on je od Kaye očekivao više pošto živi ‘preko’ i ima  mogućnosti za bolje krpice.

kaja
Katarina Ostojić Kaja (Foto: Screenshot)

Za oko mu je zapao i ‘stil’ novopečene snajke Lepe Brene Aleksandre Prijović. Za nju je prokomentarisao da je dobro što je trenutno u Americi, jer se nada da će po njihovim bulevarima naći neke bolje odevne kombinacije. Najviše se zgrozio njenim cipelama, rekavši da bolje imati i jedne dobre nego dvadeset loših.

aleksandra
Aleksandra Prijović (Foto: Screenshot)

Koga je još kudio poznati kreator možete pogledati OVDE.

Povezane vesti

Back to Top