in

Pogledajte novi spot Anastasije Ražnatović, za pesmu Volim te


Godinu dana je prošlo od pesme „Rane“ i više od 67 miliona pregleda, a mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović publiku je obradovala novom pesmom.

Kako je već najvljeno pesma „Volim te“ je ugledala svetlost dana. Više od šest meseci Anastasija je radila na svom prvom albumu, a ovo je druga pesma koju je do sada objavila.

Za potrebe spota Anastasija je odabrala atraktivnog manekena Simona Cipollonija koji kroz ljubavnu priču koju nosi ova pesma zajedno sa pevačicom prikazuje zanimljivu ljubavnu dramu.

„Ova pesma je jedna od onih pesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronadje. Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hiticna i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma a reakcije su već predivne,“ kaže Anastasija, koja potom dodaje da je ceo projekat iznela sama:

„Bilo je potrebno određeno vreme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspela da sve završim,“ objašnjava Anastasija.

Iza muzičkog spota stoji mladi reditelj Ljubba koji je do sada radio na velikom broju uspešnih projekata koji su oduševili mnoge.

Za pesmu „Savršen par“ Anastasija je sama pisala tekst, a tako je bilo i ovog puta. Zajedno sa njom na tome su radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.