Prati nas

Extra

Pogledajte šta deca misle o transformaciji Brucea Jennera

I klinci je podržali (foto: Vanityfair.com)

I klinci je podržali (foto: Vanityfair.com)

Ovaj video u kom klinci reaguju na vest da je Bruce Jenner promenio pol i postao Caitlyn će vas oduševiti i vratiti vam veru u čovečanstvo!

Klincima su prvo pokazali Bruceovu fotku iz vremena kad se bavio atletikom i pitali ih šta prvo uoče posmatrajući fotografiju. Skoro svi su prvo primetili da se bavi sportom i da ima “snažne ruke”.

Nakon toga, pokazali su im jednu od već slavnih fotografija Caitlyn i pitali ih šta misle o njoj. Svi su reagovali na sličan način, i opisali ženu na fotografiji kao “hrabru, samouverenu i srećnu”. 

“Izgleda kao da je glavna i da zna šta radi”, bio je jedan od odgovora. Ovo su reči kojima sama Caitlyn opisuje sebe.

Svi znamo koliko deca mogu da budu brutalno iskrena u svojim komentarima, ali Caitlyn je od njih dobila najbolje. Nadamo se da će ovakvo mišljenje imati i kada odrastu.

Pogledajte video:

S druge strane, američki tabloidi pišu da bi Caitlyn mogla da dobije neverovatnih 6,45 miliona dolara za predstojeći dokumentarni film, što je najveća plata koju je iko dobio za samostalni rijaliti.

7 komentara

7 Comments

  1. Donna

    13. 06. 2015. at 17:44

    Moje iskreno, zapravo brutalno iskreno mišljenje, je da gospodin Olimpijac ima OZBILNJIH mentalnih problema, i to je jedina stvar koje ne treba da se stidi, jer podeliti poremećaj sa ostatkom sveta je dobro delo, kako bi i ostali slični mogli da se poistovete i na taj način olakšaju sebi! Ali reći Bravo, Junak, Legenda, Samo napred, je ono što će nas sve skupa odvesti u propast! Ali avaj, moramo biti moderni, savremeni i u ”Koraku sa Kardašianovima”. Uništio je živote četvoro svoje dece, od koje su dvoje muške. Is he a role model? Absolutelu NOT! Ne bih mogla svome ocu ovo da opravdam time što se oseća slobodnim i samouverenim! Žao mi je što i na domaćim portalim čitam komentare podrške…..to je dobra analiza sveta i svakodnevnice u kojoj živimo….Pisaće knjige iz sociologije i istorije….”Tamno doba 21. veka” Tužno je samo to što mi nismo imuni na taj trend i kugu…

  2. ann

    13. 06. 2015. at 17:53

    amerikanci su inace poznati po niskoj inteligenciji zar vi zaista misle da dete od 9-10 godina zna nesto o tako ozbiljnim stvarima i zar mislite da oni imaju razvijen pogled na svet i socijalnu inteligenciju??? Drugo ova je sve rezirano deca su napamet naucila sta da kazu a ajmo reci naivni da ne upotrebljavam drugu rec ameri zaslujzuju da im se ispiraju mozgovi!!!

  3. ann

    13. 06. 2015. at 17:55

    i da dodam jos nesto ne moze ovaj covek biti heroj, neko ko je razorio 3 braka zbog svoje sebicnosti a sad otrkiro da je zensko opet iz svoje sebicnosti njega nije bilo briga kako ce se osecati njegova deca a ima ih dosta doduse!!!

  4. mima

    14. 06. 2015. at 00:42

    A najgluplja i najnelogičnija stvar meni u celoj toj priči je to što je on izjavio da je totalno hetero… dakle u buduće će on biti…lezbejka?!!!

  5. drama

    14. 06. 2015. at 03:13

    pa hetero je jer je postao zensko, a i nisu mi vise jasni ovi koji nikad nista ne razumeju ne vide dalje od svog nosa i zeleli bi da ceo svet igra po njihovim pravilima uskoumlja.

  6. Ivi

    14. 06. 2015. at 22:27

    @donna jedina kuga ovde si ti

  7. Donna

    17. 06. 2015. at 12:04

    @Ivi
    Dete, odrasti!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top