in

Poigravanje sa mozgom u Beogradu

Povodom premijere nove atraktivne serije Poigravanje s mozgom, National Geographic Channel je ovog vikenda u tržnom centru Delta City predstavio najmoćniju igračku konzolu ikada napravljenu!

Brojni posetioci TC Delta City ovog vikenda su s osmehom otvarali dobijene atraktivne bele kutije s natpisom BRAIN (mozak) i pompeznom najavom najmoćnija igračka konzola ikada napravljena. U kutiji se, međutim, nije nalazilo ništa osim udubljenja koje izgleda kao da je u njemu stajao mozak i duhovitog korisničkog uputstva, koje počinje rečenicom konzola je već instalirana unutar vaše lobanje – možete početi s igranjem, a sadrži brojne zanimljive činjenice o mozgu i interesantne igre kojima se mogu testirati sopstvene mentalne sposobnosti.

Osim toga, u sklopu promotivne kampanje za seriju Poigravanje s mozgom National Geographic Channel je posetiocima TC Delty City omogućio i da na licu mesta isprobaju svoje intelektualne i perceptivne sposobnosti! U saradnji s Laboratorijom za eksperimentalnu psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, na nekoliko lokacija su se radili zanimljivi ogledi koji su zainteresovanima predstavili neke od psiholoških fenomena. Reakcije posetilaca bile su sjajne, a učestvovali su svi od najmlađih do najstarijih!

Serijal Poigravanje s mozgom, koji istražuje veštine i nedostatke naših mozgova, emituje se na National Geographic kanalu svake srede u 20:55. Obrađujući teme poput percepcije, kreativnosti, laganja, privlačnosti i ubeđivanja, nova serija sagledava ljudski mozak pomoću složenih eksperimenata, optičkih iluzija, interesantnih glavolomki i vrhunske nauke. Uz demonstracije na slučajnim prolaznicima i učešće gledalaca u interaktivnim mozgalicama, serijal Poigravanje s mozgom predstavlja pravu vežbu za vaše male sive ćelije!

—————————————————————————————

O kanalima National Geographic International

 

Kanali National Geographic International (NGCI) inspirišu gledaoce kroz svoje inteligentne i inovativne programe koji preispituju ono što znamo, naš pogled na svet i ono što nas pokreće. Kao poslovna kompanija u vlasništvu National Geographic Ventures i FOX Entertainment grupe, NGCI daje doprinos posvećenosti Društva National Geographic istraživanju, očuvanju i obrazovanju kroz svojih šest kanala: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure i Nat Geo Music.
Globalno posmatrano, National Geographic Channel (sa NGC U.S., koji predstavlja zajednički poduhvat NGV i Fox Cable Networks grupe) dostupan je u 440 miliona domova u 171 državi, na 38 jezika.

 

Dodatne informacije potražite na www.natgeotv.com/rs.
 ————————————————————————————————————-
Redakcija Tracara.com