Prati nas

Vesti

Pomirili se Ana Nikoli i Rasta?

Glasine je potvrdio njihov advokat

Iako je još prošle jeseni najavljeno da je bračni par angažovao advokata i predao papire za okončanje svog braka, izgleda da će Ana Nikolić i Rasta ostati zajedno.

Kako tvrdi izvor blizak paru, Rasta je bio taj koji je izbegavao da potpiše papire, a Ana se nije bunila. On je nakon što se iselio iz zajedničkog stana sve vreme regularno davao novac za ćerkicu Taru. Ipak, pevačica i njen suprug svakodnevno su se viđali uz izgovor da je to najbolje za njihovo dete, a na kraju su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

‘’Ana i Rasta se i dalje vole i sada mnogo bolje funkcionišu nego dok su živeli zajedno. Hteli su da se razvedu, ona je prva potpisala zahtev, ali reper je izbegavao da potpiše i dobro je uradio’’, rekao je izvor i dodao:

‘’On je očito bio mudriji i shvatio je da su te nesuglasice prolazne. Ana je temperamentna i veoma emotivna, tako da zna da brza. Ali izgleda da od razvoda nema ništa. Iako ne žive zajedno, redovno se posećuju, čak Ana odlazi kod njega u stan i tamo provode sate. E sad, šta rade i kako su se dogovorili, to samo oni znaju’’, otkrio je izvor za magazin Svet.

A da u nisu u pitanju samo glasine, potvrdio je i njihov advokat Borivoje Borović, kada je za Alo izjavio:

‘’Ana i Rasta se još nisu razveli, a kako stvari stoje, izgleda da i neće. Nijedan razvod nije dobar, a ja kao njihov prijatelj im želim da se pomire i mislim da će u tome i uspeti. Posredujem u njihovom pomirenju’’.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top