Prati nas

Vesti

Pomirili se Ceca i Aca Lukas

Svađa je kratko trajala: Aca Lukas Svetlana Ražnatović Ceca zakopali su ratne sekire.

Kako piše Svet, njih dvoje su se čuli telefonom kako bi izgladili nesporazume koji su se u poslednjih nekoliko meseci nagomilali. Oni su se u martu otpratili i sa Instagrama.

Ceca je poslednji put lajkovala Acinu objavu na Instagramu u februaru dok je on poslednji put to učinio još u januaru. Lukasa na Instagramu prati dvadeset kolega sa estrade, a Ceca više ne.

Izvor blizak pevačima potvrdio da je između njih došlo do zahlađenja odnosa i to početkom decembra. Gotovo su prestali da se čuju telefonom, a nije bilo prilika ni da se sretnu na snimanjima.

“Ja sam samo pratio par drugara u vojsku kad su išli. A ovo, ja to ne radim, radi devojka koja se bavi mojim Instagramom, ona prati i ne prati”, rekao je Lukas u emisiji AmiG Show.

Posetimo, kako su preneli domaći mediji, njihovo prijateljstvo je navodno puklo još u decebru.

’’Početkom decembra njih dvoje gotovo da su skroz prestali da se čuju telefonom, a nije bilo prilike ni da se sretnu na snimanjima. Mesecima nisu viđeni čak ni na zajedničkim okupljanjima sa kolegama koje su imali običaj da organizuju, a ona ga gotovo više i ne spominje. Ista situacija je i sa Lukasom, kad god neko spomene njegovu prijateljicu, on skrene temu. Nije da priča ružno o njoj, već jednostavno izbegava tu temu’’, rekao je nedavno izvor blizak njima.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top