Prati nas

Vesti

Ponovo singl: Aca Lukas raskinuo sa zečicom

Pevač slobodno vreme provodi sa decom i unukom

Aca Lukas ponovo je slobodan čovek jer je nedavno raskinuo petomesečnu vezu sa zečicom Božanom Vujinović.

Kako Kurir saznaje, njih dvoje su u poslednje vreme imali nesuglasica, zbog čega je pevač rešio da je za oboje najbolje da svako nastavi svojim putem. Prema rečima našeg izvora, iako su bili u turbulentnoj vezi, Lukas i Božana su ostali u odličnom odnosu.

”Aca je prezauzet. Nema vremena ni za sebe, a kamoli za žene. On celo leto nastupa po zemlji i inostranstvu i bukvalno ne zna kada je dan, a kada je noć. Non-stop je na putu, i umoran, pa samim tim u potpunosti nije mogao da se posveti Božani, koja traži maksimalnu pažnju. Iako joj je ispunjavao sve želje, pa i hirove, njihov odnos u poslednje vreme nije funkcionisao kako treba. Lukas je temperamentan i nema živaca ništa da toleriše niti da se pravda, pa je odlučio da je za oboje najbolje da ne budu zajedno’’, otkrio je izvor, koji dodaje da pevaču trenutno nije stalo do žena i veza jer slobodno vreme želi da provodi sa decom i unukom.

Ove vesti je potvrdio i sam Lukas.

‘’Nemam devojku, ali to je samo moja stvar. Ne želim da pričam o svom ljubavnom životu. Kad god nešto kažem, odmah bude neki skandal. Moj život, moja stvar. Sa kim se viđam ili se ne viđam, ne zanima moje fanove. Njih zanima samo to da se ludo provedu na mom nastupu, i to od mene uvek i dobiju. Eto, pošto vas zanima da li imam nekog, nemam, i gotova priča’’, izjavio je pevač za isti list.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top