Porodica pevačice narodne muzike optužila njenog muža da je trovao i tukao

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Muž trovao pevačicu?

Pevačica Vida Pavlović, bila je jedna od najvećih zvezda narodne muzike, na prostoru bivše Jugoslavije. Iako je bila nepismena, to je nije sprečilo da zahvaljujući raskošnom glasu i pesmama koje su i danas najveći kafanski hitovi, postane miljenica publike.

I dok joj je karijera cvetala, na privatnom planu joj i nije išlo onako kako je ona želela. Naime, pevačica je 27 godina živela u braku sa muzičarem, Stevom Jovanovićem, nakon čega su se razveli, ali su i dalje ostali da žive u istom domu. Nažalost, nedugo potom desila se tragedija, pevačica je preminula, a za to je optužen njen suprug. Rečeno je da ju je muž trovao pevačicu.

Da li je muž trovao pevačicu Vidu Pavlović?!

Porodica Vide Pavlović za pevačicinu smrt optužila je njenog bivšeg supruga Stevu, pritom tražeći da se izvrši ekshumacija, kako bi dokazali da je Jovanović trovao Vidu.

Muž Vide Pavlović je bio zgrožen optužbama koje je tada iznela pevačicina sestra Katica.

„Optužili su me da sam ubio moju Vidu! Njena sestra i sestrić koga sam podigao kao svoje dete. Ljudi koje sam izveo iz ciganskih rupa u Krčedinu i doveo u Beograd. Lepo je meni govorio Šaban Šaulić, još kad sam doveo Lazara: „Šta će ti to, što ti i Vida ne usvojite dete?“, ali ga nisam poslušao. Sve sam učinio iz ljubavi prema Vidi,“ govorio je kroz suze muž Vide Pavlović.

„Odmah posle njene smrti porodica je zaključala kafanu koju smo nas dvoje zajedno vodili. Promenili su bravu i ne puštaju me unutra ni kandilo da joj upalim. Iako Vida nije ostavila nikakav testament oni su sebi dali za pravo da sve prisvoje. Policija mi je rekla da obijem brave jer je to bilo naše zajedničko vlasništvo, ali ne mogu to da uradim,“ pričao je Steva.

On je, takođe, tvrdio da mu se Vida poverila da je veče pre smrti popila pola flaše viskija i da je sama sebi pogoršala stanje, te da je od njega tražila da joj donese lek za regulisanje pritiska. Samo nekoliko sati kasnije, kućna pomoćnica ju je pronašla mrtvu.

https://www.instagram.com/p/CNo_tDkryJD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0519dae3-0cd0-4e80-85aa-bca7e450b20c

„Policija je izvršila kompletan uviđaj. Zagledali su leš, tražili dokaze o ubistvu, jer je njen sestrić prethodno ispričao policiji da sam je ja veče pre toga, navodno, pretukao, a sutradan otrovao. Mene su ispitivali… Bio sam očajan. Inspektor mi je rekao da će patolog dokazati da li se radi o ubistvu. Sutradan su nam saopštili da je Vida umrla prirodnom smrću. Njoj je jadnici srce eksplodiralo od previsokog pritiska,“ rekao je muž Vide Pavlović.

Posle obdukcije Steva je pravno oslobođen svih optužbi, posle čega je izjavio:

„Pa da sam hteo da je ubijem, mogao sam to da uradim dok smo bili bogati, kada je bila na vrhuncu karijere, a ne sad kada smo ostali bez ičega. Životarili smo od  naše kafane i bilo nam je lepo. Pa, mi smo hteli da se pomirimo, čak smo i venčanje zakazali, ali nije nam Bog dao,“ rekao je posle Vidine smrti njen suprug.

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI