Prati nas

Extra

Posle Rite Ore i Demi Lovato, Milica Pavlović postala ambasador Deichmanna

Milica Pavlović od danas je ambasador brenda obuće Deichmann, a kolekcija sa njenim potpisom već je u prodaji u prodavnicama širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pop zvezda potpisuje kolekciju SenoritaXDeichmann, a sastoji se od komada koje je Milica lično odabrala za sve one koji će se usuditi da budu drugačiji, a u ponudi su visoke štikle, trendi patike i snake boots, koje će se posebno dopasti hrabrijima.

“Poslednjih nekoliko meseci sam mnogo snage, truda i pozitivne energije uložila u ovaj projekat i čast mi je da sa vama podelim informaciju da sam postala ambasador svetskog brenda Deichmann za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu,” napisala je ona na Instagramu.

“Bila je velika čast i zadovoljstvo raditi na ovako zanimljivom i kreativnom projektu, pa sada imam i malu tremu, posebno jer je ovo prvi put da je ovaj globalni brend odlučio da ima svoje zaštitno lice u ovom delu Evrope. Čvrsto verujem da će vam se dopasti nova kolekcija cipela koju smo pripremili za vas,” dodala je.

View this post on Instagram

Poslednjih nekoliko meseci sam mnogo snage, truda i pozitivne energije uložila u ovaj projekat i čast mi je da sa vama podelim informaciju da sam postala ambasador svetskog brenda #Deichmann za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu! ☺️Bila je velika čast i zadovoljstvo raditi na ovako zanimljivom i kreativnom projektu, pa sada imam i malu tremu, posebno jer je ovo prvi put da je ovaj globalni brend odlučio da ima svoje zaštitno lice u ovom delu Evrope. Čvrsto verujem da će vam se dopasti nova kolekcija cipela koju smo pripremili za vas, nestrpljiva sam da čujem vaše utiske i jedva čekam da se družimo. Tek smo počeli! 👠👢🥾👟@deichmann_adria #SenoritaXDeichmann #Deichmann #MilicaPavlovic

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Cela kolekcija dostupna je i na zvaničnom sajtu Deichmanna.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top