Poslednji oproštaj od kralja popa, Majkla Džeksona

Na spektakularnoj ceremoniji u Los Anđelesu sinoć je, po evropskom vremenu sahranjen legendarni pevač Majkl Džekson! Sam prenos sahrane mogli ste gledati uživo na “Tračari”. Na komemoraciji  u Stejpls Centru Majklova porodica, mnogobrojni fanovi ali i veliki broj selebritija, oprostili su se od jednog i jedinog kralj popa. Procenjuje se da je prenos komemoracije preko TV ekrana pratilo blizu milijardu ljudi širom sveta.

latoja-dzenet-blenket-paris

Među poznatima koji su se sa na bini Stejpls Centra oprostili od Majkla pesmom bili su Dženifer Hadson, Maraja Keri, Ašer, Stivi Vonder, Lajonel Riči, Džon Majer. Na bini su svoju tugu nisu krili i Majklovi bliski prijatelji kao što su nekadašnja devojka Bruk Šilds, Medžik Džonson, Kobi Brajant i mnogi drugi…

mj1

Naravno svoje misli i sećanja o trenucima provedenih sa Majklom sa publikom širom sveta podelili su i Majklova porodica, među kojima su bila braća iz nekada popularnog Jacksons 5, ali i sestre Dženet Džekson i Latoja Džekson.paris-princ-blenket

Ipak, najdirljiviji trenutak je bio kad je na scenu Majklova jedanaestogodišnja ćerka Paris stala ispred mikrofona i kroz suze rekla da je Majkl bio najbolji tata na svetu. U video klipu ispod pogledajte taj potresni trenutak.

Na slici iznad možete videti svo troje dece MJ-a, Paris(11), Blenket(7) i Princ(12) koji su jasno bili više nego tužni zbog smrti svog oca. Kako se priča starateljstvo nad njima će najverovatnije preuzeti njihova majka Debi Rou.

R.I.P. dear Michael!

izvor: dailymail.com

Povezane vesti

Back to Top