Poslušajte delić novog albuma Milice Pavlović

Milica Pavlović objavila je danas tizere pesama, ali i spotova, sa albuma Zauvek koji uskoro izlazi. Mlada zvezda fanovima je napravila ugođaj jednominutnom montažom novih spotova i pesama, koje svi željno iščekuju.

“Budite strpljivi još samo malo! Kako bih vam malo olakšala čekanje tu je ovaj teaser da malo približnije naslutite na čemu sam to vredno, predano i s mnogo ljubavi radila prethodnih godinu dana,” napisala je ona na instagramu, uz objavljen video.

Nakon skoro tri godine pauze, popularna pevačica najavila je svoj treći po redu studijski album, sa osam potpuno novih pesama koje je u proteklih godinu dana snimila sa grčkim kompozitorom Evangelosom-Phoebusom Tassopoulosom Vladimirom Uzelcem. 

Titulu glavnih tekstopisaca novog albuma nose Ljiljana Jorgovanović Marina Tucaković, a pored visokobudžetnih spotova i novih pesama, pevačica je obećala i specijalno iznenađenje za fanove.

Preko dva meseca nisam bila kod kuće i uopšte nisam ponosna na to, jedva čekam da odem i da im premijerno pustim svoje nove pesme,” izjavila je ona.

Povezane vesti

Back to Top