Prati nas

Život

Potresna ispovest Goce Tržan: Zbog bolesti prolazim kroz pakao

Gocina i Rašina borba za potomstvo (foto: Screenshot)

Gocina i Rašina borba za potomstvo (foto: Screenshot)

Pevačica Goca Tržan pet godina je u vezi sa Rašom Novakovićem, a kada su se pre godinu i po dana venčali, oboma je velika želja bila da što pre dobiju bebu.

Međutim, ozbiljni zdravstveni problemi Tržanove poremetili su njihove planove, a članica žirija Pinkovih zvezdica o borbi za potomstvo rekla je: “Raša i ja smo od početka radili na bebi i pokušala sam da zatrudnim prirodnim putem. Međutim, moja bolest je ipak jača od toga, pogotovo jer nemam više 20 godina. Moj dijabetes je tip 2. Imam povišen insulin, koji utiče na upalne procese u mom organizmu. Pila sam tablete, imala brojne terapije, držala striktnu dijetu. Sve mi je to pomoglo trenutno, ali ne trajno. Mučila sam se, a mučim se i danas sa tim. Ne znam šta je prouzrakovalo da dobijem šećernu bolest, nisam pušač, ne pijem i uvek sam se trudila da vodim zdrav život. Verovatno stres”, izjavila je Goca za Kurir.

Veruje da će jednog dana ponovo postati majka (foto: Instagram/gocatrzan)

Veruje da će jednog dana ponovo postati majka (foto: Instagram/gocatrzan)

Lekari su joj savetovali da pokuša sa vantelesnom oplodnjom, ali su je i upozorili da se ne nada previše, upravo zbog dijabetesa. “Tužna sam što prolazim kroz taj pakao, jer i Raša i ja mnogo želimo dete. Ali on je jako strpljiv i razuman, nijednog trenutka me nije uvredio zbog toga niti je insistirao na detetu. Njemu je najbitnije da sam ja dobro i da sam zdrava. Mi smo sigurni da ćemo jednog dana imati našu bebu, samo treba da se držimo zajedno”, rekla je pevačica na kraju.

2 komentara

2 Comments

  1. mhm

    13. 04. 2017. at 09:22

    Imas dijabetes jer si debela

  2. Zaki

    14. 04. 2017. at 01:58

    Ko jos veruje ovoj lazljivici?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top