in

Povukla na mamu: Luna Đogani ne peva, već otvara usta?

Kada je grupa Funky G devedesetih bila u jeku popularnosti, otkriveno je da Anabela Bukva nije otpevala neke od najvećih hitova, već je samo otvarala usta na glas Marije Mihajlović. Ovo je bio slučaj i sa mnogim drugim grupama, među kojima su tada popularni Duck Moby Dick – a da li se istorija ponavlja i danas?

Anabelina ćerka Luna Đogani objavila je prvi singl Deveti krug, a odmah po objavljivanju spota krenule su spekulacije da glas u pesmi nije njen. Internet je preplavljen komentarima da Luninu pesmu zapravo otpevao neko drugi, konkretno Antonija Gigovska, koja je bila zadužena za prateće vokale.

Priče su podstaknute time što je poznato da Luna nema izuzetne vokalne sposobnosti, te da nije mogla toliko da se usavrši za nekoliko nedelja vežbanja sa Ivanom Peters.

Pesmu možete poslušati u nastavku i sami zaključiti da li je Lunin glas u njoj.

Povodom ovih priča putem društvenih mreža oglasila se i makedonska pevačica, koja tvrdi da nije otpevala celu pesmu, preneo je Svet.

„Snimila sam ovaj klip kako bih dokazala da ne pevam ja, nego Luna, i ovo je njena pesma. Ja nisam pevala njenu pesmu. Njen glas je njen glas, ja sam pevala samo prateće vokale,“  rekla je, između ostalog, Antonija.