Search
Close this search box.

Pre serije „Pevačica“, Milica Pavlović je trebalo da igra u „Tomi“? Evo zašto nije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Milica Pavlović se nedavno oprobala i kao glumica u seriji „Pevačica“ u kojoj je tumačila glavnu ulogu, ali gostujući u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ otkrila je da je imala ponudu i za ulogu u filmu „Toma“.

Kako je objasnila, bila joj je ponuđena uloga Lepe Lukić, ali je na kraju Bjela ipak odustao od ideje da u filmu glume i pevačice.

„Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar“, ispričala je Milica.

Popularna pevačica, danas je ponosna na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

https://www.instagram.com/p/CSR2zgTKcRV/

„Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve“, rekla je Pavlovićva, a zatim se prisetila i anegdota sa istog kastinga.

„Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli“, kroz smeh je otkrila ona.

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari i rekacije publike na seriju ne prestaju da se nižu.

POSLEDNJE VESTI