Prelepa manekenka sa naslovnice ‘Vogue’ izvršila samoubistvo

Prelepa manekenka pronađena mrtva i Bangladešu (foto: Instagram.comraudhaathif)

Raudha Athif, 21-godišnja manekenka i studentkinja medicine poreklom sa Maldiva, koja se nedavno našla i na naslovnici časopisa Vogue, pronađena je mrtva u jednom hostelu u Bangladešu.

Telo modela koja je krasila oktobarsku naslovnu stranu indijskog izdanja Vogue-a pronađeno je u sredu, a kao uzrok smrti navedeno je samoubistvo.

“Sumjamo na samoubistvo. Međutim, dok ne dobijemo zvanične rezultate autopsije, ne možemo ništa sa sigurnošću reći”, izjavio je Zillur Rahman, šef policijske stanice u Shah Makhdumu za indijski The Daily Star.

A post shared by Rau. Maldivian. ? (@raudhaathif) on

Mahmuda Begum, nadzornica ženskog hostela u kom je Raundha odsela izjavila je da je ‘izgledala srećno’ i da joj je ‘teško da poveruje da je izvršila samoubistvo’.

Mlada studentkinja medicine redovno je objavljiva fotografije sa putovanja na svom Instagram profilu, i zbog svoje pristupačnosti, lepote i neverovatnih plavih očiju voleli su je širom sveta. Ona međutim, nije modeling videla kao posao, već samo kao hobi. “Bavljenje manekenstvom za mene je hobi, jer se školujem za doktorku. Oduvek mi je bio san da pomažem ljudima”, izjavila je ona u oktobru za Vogue.

Athifova je 2014. godine postala internet senzacija na Maldivima zahvaljujući fotografiji koju je postavila na drušvene mreže pod nazivom ‘Maldivka sa kristalno plavim očima’.

Povezane vesti

Back to Top