Prati nas

Muzika

Premijera: Poslušajte album Milice Pavlović, Zauvek

Milica Pavlović predstavila je u četvrtak album Zauvek, a na YouTubu je objavila i nove spotove.

Mlada zvezda je, povedena uspehom prvog albuma Boginja, rešila da sve što je zaradila prethodnih godina uloži u kvalitetne pesme, strane producente i visokobudžetne spotove, kaže za VIP izvor blizak pevačici.

“Milica je od samog starta pokazala da je izuzetno ambiciozna i da pristupa poslu veoma profesionalno, pa je isto tako svesna i da sve što je dobro mora da košta. Na novim pesmama sarađivala je sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom, koji je i ovoga puta numere komponovao isključivo po njenim željama, dok je durgi deo albuma potpisao novosadski kompozitor Vladimir Uzelac,” kaže izvor, koji dodaje da su tekstove pisale Marina Tucaković i Ljiljana Jorgovanović.

U nastavku pogledajte spotove i poslušajte nove Milicine pesme.

5 komentara

5 Comments

 1. Pitalica

  21. 12. 2018. at 10:25

  Za sad se izdvaja “Hej ženo” koja tako podseća na Cecu i po muzici i po spotu!

 2. Bg

  21. 12. 2018. at 12:38

  Vidi se razlika ikad pise marina i kad pise ljiljana

 3. Ja

  21. 12. 2018. at 23:22

  Ovo uopste ne lici na nju. Izgubila je svoju originalnost, jeste da sve ovo puno kosta, ali bi je voleli i da sve ovo izgleda jeftinije, ali da je svoja, mislim i na pesme i na spotove. Spot za pesmu zauvek, koja bi bila mnogo jaca da se zove malaksala, svetski odradjen.

 4. Omnia

  22. 12. 2018. at 18:05

  Bogiinja i kraljica!

 5. Vindov

  25. 12. 2018. at 15:20

  Sve su pesme mediokritetne, ni sada, kao ni ranije u karijeri, nema hita. Spotovi su takodje mahom jeftini, a njeno pevanje na nivou osrednje klupske pevacice.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top