Premorila se: Ellen DeGeneres odlazi sa televizije

Vreme je da krene ponovo da živi! (foto: ctv)
Vreme je da krene ponovo da živi! (foto: ctv)

Već duže vreme se spekuliše o tome da kada svetski poznatoj voditeljki i komičarki Ellen DeGeneres istekne ugovor koji ima sa svojim šouom do 2017, biće spremna za nove promene i životu, spakuje kofere i preseli se u Australiju.

Izvor blizak njoj je za magazin OK! rekao da se ova pedesetsedmogodišnjakinja umorila od Holivuda i da želi da krene putem zemlje kengura i vodi miran porodični život zajedno sa svojom partnerkom Australijankom Portiom DeRossi.

„Ellen će napuniti 60 godina kada joj se završi ugovor, a i oseća se da joj je televizije više preko glave“, objašnjava izvor.

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

„Uvek je govorila sebi da će prekinuti svoju karijeru kada oseti da je takav život  počne da je guši, a s druge strane, iz godine u godinu sve je teže održati taj poznati nivo entuzijazma po kome je poznata“.

Karijera ove žene – borca traje već čitave tri decenije, a već jedanaest godina je u srećnoj vezi, koja je, kao i sve druge, imala svoje uspone i padove.

„Portia je često govorila da se odsele, ali to nikada nije bilo pravo vreme za Ellen“, rekao je njihov blizak prijatelj. „Ali sada, Ellen jedva čeka da počne da uživa u svome životu, dok će Portia nastaviti sa glumom i dolaziti u L.A. zbog posla.“

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI