Prati nas

Vesti

Prija i Filip od Brene i Bobe dobijaju kuću!

Mladence čeka odličan poklon

Prija i Filip će se venčati sledećeg meseca Instagram

Lepa Brena i Boba Živojinović pripremaju veliko iznenađenje za buduće mladence Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, koji će se venčati 21. juna. Kako pišu domaći mediji, vlasnica Granda i bivši teniser će popularnom paru kupiti kuću u kojoj će se bračni par useliti posle venčanja.

”Brena i Boba su ponosni na njih i dugo su razmišljali kako da ih obraduju i šta da im poklone za tako važan dan. S obzirom na to da Filip i Aleksandra već dve godine žive u njenom stanu, oni su želeli da ih obraduju tako što će im kupiti kuću. Ni Filip, a ni Prija ne znaju za to jer Brena i Boba žele da ih iznenade na svadbi’’, ispričao je izvor blizak prodici Živojinović.

On kaže da su njih dvoje već razgledali nekoliko nekretnina i da im se najviše dopala jedna koja se nalazi na Bežaniji.

“Kuća je baš po njihovoj meri. I Brena i Boba su sigurni da će se dopasti mladencima. U pitanju je nova gradnja, moderna, lepa i sređena kuća koja se nalazi u njihovom komšiluku, pa će biti blizu jedni drugima. Nekretnina ima oko 250 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila, veliki dnevni boravak, kuhinju, dečju i gostinsku sobu, kao i veliku terasu i lepo sređeno dvorište. Urađena je po svetskim standardima i nije nimalo jeftina, ali to njima ne predstavlja nikakav problem jer je kupuju s ljubavlju i žele da im bude komforno i lepo’’, izjavio je izvor za Kurir.

3 komentara

3 Comments

 1. Ffgf

  11. 05. 2018. at 15:05

  Eto, sad znaju

 2. Lol

  11. 05. 2018. at 20:48

  Pa kakvo je to iznenadjenje kada svi znaju

 3. lalala

  15. 05. 2018. at 23:08

  Kuce na Bezaniji nemaju dvoriste :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top