in

Pripreme u toku: Ceca za Veljkovo venčanje kešira 100.000 evra


Nedavno je potvrđeno da će Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić stati na ludi kamen. Prema nezvaničnim informacijama, svadba će biti organizovana u junu sledeće godine, a za to slavlje Ceca Ražnatović planira da iskešira čak 100.000 evra.

Prema navodima izvora bliskog Ražnatovićima, Ceca je sinu predložila da veselje bude organizovanu u hotelu u kom su slavili njegovo i Anastasijino punoletstvo, sa čim se Veljko složio. To će, kako se priča, biti prava srpska svadba, goste će zabavljati više pevača, a Ceca će budućoj snajki pomoći da odabere venčanicu.

Kako bi sve izgledalo savršeno, Ceca je rešila da ranije krene sa pripremama, za nju je to vrlo važan dan i ništa ne želi da prepusti slučaju. Pevačica uveliko pravi spisak zvanica, a biće ih oko 400.

„Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena i kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja, ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta biće na nekoliko spratova u nežnim tonovima. Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreator, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se presvući i u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota oko 7.000 evra“, naveo je izvor za Blic.