Prati nas

Pročitajte mesečni horoskop za septembar 2018. godine

Horoskop

Pročitajte mesečni horoskop za septembar 2018. godine

2 od 13

OVAN

POSAO: Merkur polako napreduje ka šestom polju, a to znači da, kako septembar bude odmačinjao, Vi ćete se sve više OKRETATI PRAKTIČNIM STVARIMA I TEŽITI VEĆOJ I KONKRETNIJOJ ZARADI. Ako želite da napredujete na poslovnom planu, savetujem Vam da od 5. septembra obratite više pažnje na način na koji komunicirate sa nadređenima, kolegama i poslovnim partnerima i saradnicina. ODLIČAN MESEC ZA ZARADU, posebno ako se bavite trgovinom ili nekretninama. Nakon 18. septembra možete da očekujete veći novčani prihod.

LJUBAV: Vaš vladar Mars posle 11. septembra konačno  kreće direktnim hodom pa ćete imati priliku da se okrenete pravim ljubavima. Posebno dobar i lep period ženske pripadnike ovog znaka. NOVO POZNANSTVO sa osobom koja je puna duha i želje za provodom promeniće vaš život. Ovo može biti i mlađi muškarac. Žene u braku ili vezi očekuje dobar provod sa partnerom. Muškarac Ovan, iako je sklon lutanju i traženju, trebalo bi da se okrene svojoj partnerki, jer je ona jedina koja ga razume i podržava bezuslovno.

ZDRAVLJE: SKLONI STE POVREDAMA, posebno u predelu vrata i glave. Mogući su i problemi sa kičmom i stresom. Savetujem Vam da uvedete neke korektivne  vežbe koje će Vas opustiti.2 od 13
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top