Prati nas

Šokantno

Propast Mame June: Od droge joj ispadaju zubi

Ako ste pratili emisiju Devojčice i dijademe (Toddlers And Tiaras) na kanalu TLC, sigurno ste upamtili Honey Boo Boo i njenu mamu June Shannon.

Ekscentrični dvojac kasnije je dobio i sopstvenu emisiju koja se emitovala godinama, ali je ukinuta nakon raznih skandala. No, nijedan nije veliki kao onaj koji se upravo događa.

June je sada zvezda rijalitija Mama June: From Hot to Not, koji je trebalo da prati njenu fizičku transformacija, ali poslednjih epizoda prati njene probleme sa zakonom i drogom.

U dramatičnoj epizodi koja će biti emitovana, June je izgubila osećaj u jednoj ruci, a sve je kulminiralo tvrdnjama njenog dečka Gena Doaka da ”lažira sve kako bi gledaoci bili empatični prema njoj”.

Ona je nakon odlaska u Hitnu pomoć priznala kako se ”pogubila” te koliko je boli što joj Geno ne vjeruje.

“On govori da ja to radim zbog pažnje, ali nije istina,” rekla je mama June, koja je odbijala da ode kod doktora iako je plakala zbog ruke. “Mama se ne želi da se suoči sa stvarnošću,” rekla je njena kćerka Pumpkin.

Producentkinja je onda prekinula snimanje i insistirala na medicinskoj intervenciji. Otišla je i s njom kod doktora jer je Geno to odbijao učiniti. Doktor je rekao kako su joj leđa prepuna ”čvorova” te joj zato ruka naizmenično trne i boli je.

I producentkinja i doktor smatraju da je kod majke četvoro dece u pitanju stres. “Znam da sam se pogubila. Znam to po tome što ne želim iz kreveta. Ne želim na nokte niti na frizuru. Mrzim samu sebe i ne mogu se trenutno nositi s time ko sam i šta sam,” kaže Mama June.

Ima veze i činjenica da su June i Geno u martu ove godine uhapšeni u američkoj saveznoj državi Alabami zbog posedovanja krek kokaina. Zbog korišćenja droge Mami Džun su istrunuli i novi zubi pa joj sada treba novi zahvat. Porodica je zbog majčinog raspada sistema čak organizovala intervenciju i dovela profesionalca da joj spasi.

Tu je bila i 13-godišnja Alana ”Honey Boo Boo” Shannon, koja je i celu porodicu proslavila. Mama, shvataš li zašto ostajem sa sestrom i ne stanujem s tobom,” pitala ju je nekadašnja dečija zvezda. Mama June je skrušeno odgovorila “razumem”.

“Ako ova intervencija ne upali, ona će ili umreti ili završiti iza rešetaka,” kaže Pumpkin.

Njen partner Geno pak ima zabranu pristupa zbog porodičnog nasilja, ali Mama June kaže kako je to bio ”veliki nesporazum” i da želi da sud ukine tu odluku jer ona ”od njega jako zavisi jer je delimično slepa”. Par svoje slobodno vreme provodi u lokalnom kasinu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top