Prostitutke i droga: Bivša devojka Lukea Hemmingsa progovorila o raskidu

Ozbiljne optužbe (Foto: Instagram)
Ozbiljne optužbe (Foto: Instagram)

Pevač grupe 5 Seconds of Summer, Luke Hemmings raskinuo je sa Arzayleom Rodriguez u aprilu ove godine zbog njene navodne prevare sa reperom Blackbearom, međutim, njegova bivša devojka ponovo je pokrenula dramu oko raskida, tvrdeći da je ona ta koja je prevarena.

Sve je počelo nakon što je Hemmings objavio svoju fotografiju u crno-beloj boji, dodajući opis: “Previše brz za tebe”, što je njegova bivša devojka protumačila kao poruku da ju je preboleo. Kao odgovor, Arzaylea je postavila agresivne komentare na račun bivšeg partnera.

“Da, uvek si završavao brzo.” napisala je Arzaylea, i nastavila: “Da li je to razlog zašto me je još uvek je*ao veče pre nego što je izašao sa drugom devojkom? Svi morate da shvatite da niko od ovih momaka nije savršen.” napisala je ona, optužujući usput svog bivšeg za upotrebu kokaina i spavanja sa prostitutkama: “Pričaćemo o ‘pratnji’. O kokainu. O varanju MENE. O lažima. O svemu što je vodilo ka tome da JA ostavim tebe.”.

Arzaylea je zatim naglasila da je već neko vreme prikupljala dokaze koji će pokazati Lukea i ostatak njegovog benda u pravom svetlu.

“Rasizam, osude, homofobija, to se sve dešava u njihovoj grupi. Užasno je. Skupljala sam ova s*anja već duže vreme. Umorna sam od toga da taj bend i njihovi prijatelji dobijaju sve, ali NIKO NE ZNA. Ne znate celu priču, ali saznaćete uskoro!” napisala je Rodriguezova, dodajući: “Umorna sam što svi misle da ovo radim kako bih privukla pažnju, a niko ne zna za bol koju sam čuvala u sebi godinu dana. Napravila sam grešku, ali on je napravio milion.”.

Luke se još uvek nije oglasio povodom ozbiljnih optužbi nekadašnje devojke.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI