Pru iz “Čari” spremna na najgore: Napisaću pisma najmilijima

Foto: Printscreen, Youtube

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Printscreen, Youtube

Šenon Doerti, slavna Brenda Volš iz hit serije „Beverly Hills, 90210“ i Pru iz serije „Čari“, ima rak dojke u četvrtom stadijumu, a sada je rekla da želi da bude spremna da se oprosti od ljudi koje voli. Kako kaže, svesna je težine situacije u kojoj se nalazi i planira da snimi video poruke za članove svoje porodice.

“Kad dođe vreme, napisaću pisma i snimiti poruke najmilijima”, rekla je Šenon.

“Želim da moja majka i moj suprug Kurt znaju koliko mi znače i koliko ih volim, toliko stvari još želim da im kažem… Osećam se kao vrlo, vrlo zdravo ljudsko biće. Teško je sve okončati i odustati kad se osećaš kao da ćeš živeti još 10 ili 15 godina”, rekla je Šenon u intervjuu za časopis “Elle”.

Glumica je u februaru saznala je da joj je karcinom dojke metastazirao u kičmi.

Nakon operacije, hemoterapije i zračenja, ušla je u remisiju, ali je počela da oseća jake bolove u leđima i tad je saznala strašnu vest – rak se proširio van grudi i limfnih čvorova, sve do kičme.

https://www.instagram.com/p/B7UBP9Phwo3/?utm_source=ig_embed

Lekari su je upozorili da će karcinom verovatno metastazirati i na mozak, pluća, jetru.

Glumica je trenutno na hormonskoj terapiji kako bi blokirala estrogen koji uzrokuje rast karcinoma, a istovremeno uzima još jedan lek za koji se pokazalo da pomaže u njenoj terapiji.

Podsetimo, Brenda je početkom godine rekla:

“Brinem se o sebi i svakodnevno se hrabrim. Nije uvek lako. Imam dana kada sam depresivna ili sam jednostavno lenja. Ali, guram uz pomoć prijatelja.”

Šenon je tada spomenula svoju prijateljicu An-Mari Kortrajt i navela kako je ona bila neumoljiva u odluci da je odvede ne planinarenje i nauči je novim načinima kuvanja, “što je nahranilo moju dušu kao i moj stomak, ali na vrlo zdrav način.”

https://www.instagram.com/p/B3Z_WftBMQL/?utm_source=ig_embed

“Ovo je neobično vreme i ne stojim čvrsto na svojim nogama. Reći da sam pod stresom je potcenjivanje. Reći da se borim je blago”, napisala je tada i dodala da traži svoju “unutrašnju snagu”.

“Ali… verujem da ću je naći. Kopaću duboko po sebi da pronađem snagu koja mi je potrebna da se suočim sa svim tim. Molim se da sve to učinim dostojanstveno i graciozno. Imam toliko toga da kažem. Toliko toga da podelim. Hoću. Za sada… Molim vas, znajte koliko mi svi pomažete da se podignem”, istakla je tada glumica.

POSLEDNJE VESTI