Search
Close this search box.

Shannen Doherty iskreno o borbi sa kancerom (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ekskluzivni intervju sa glumicom o njenoj borbi sa kancerom (foto: Screenshot)

Shannen Doherty je u emotivnom intervjuu za Entertainment Tonight otvoreno govorila o svojoj brorbi sa kancerom i bolnim trenucima kada misli da jednostavno ‘neće preživeti’.

U promo videu za ekskluzivni intervju koji će biti emitovan večeras u Sjedinjenim Državama, zvezda Beverlly Hillsa je kroz suze pričala o tome kako se osećala kada joj je prošle godine postavljena dijagnoza da boluje od raka. „Teško je“, kaže 45-godišnjakinja. „Počela sam da razmišljam da neću preživeti…Više i ne razmišljam o sutrašnjici“, priznaje glumica.

Njoj su u avgustu prošle godine lekari saopštili da boluje od raka dojke, ali je bolest dugo krila od javnosti. Međutim, zbog problema sa osiguranjem i tužbe koju je podnela protiv jedne kompanije, otkriveno je da se bori sa kancerom. Prošlog meseca se odlućila na drastičnu promenu i uz svesrdnu podršku majke Rose i prijateljice Anne Marie Korkright, obrijala je glavu.

„Ne znam da li ću ikada više ličiti na sebe“, kaže Dohertyjeva u videu. „Ali želim da verujem da će sve biti u redu ako se borim“.

Pogledajte promo video za intervju koji se emituje večeras.

POSLEDNJE VESTI