Search
Close this search box.

Opet se snima Beverly Hills – sa starim glumcima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Oni koji su nostalgični za devedesetim godinama i serijom Beverly Hills, jednom od najpopularnijih sapunica tog doba, radovaće informacija da su u toku pregovori oko snimanja nastavka ove serije.

Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green i Jason Priestley uslikani su ove nedelje zajedno, što je podstaklo glasine da se ekipa ponovo okupila kako bi razgovarala o nastavku serije.

Iako TV kuća CBS nije želela da potvrdi ove informacije, Entertainment Tonight piše da se radi na nesvakidašnjem natavku u kome će se pojaviti neki od originalnih likova iz serije, ali neće glumiti likove koje su glumili pre.

No, izgleda da neće svi glumci reprizirati svoje role: nigde se ne pominju Shannen Doherty, koja je iz serije izbačena, kao i Luke Perry. Glumica se nedavno izborila sa rakom, dok Perry glumi u seriji Riverdale, što bi moglo da predstavlja problem.

Tori je još u martu nagovestila da se okupljanje događa objavivši fotografiju iz CBS-ovog studija. „Nazad na posao. Vrlo kreativan dan s mojom ‘partnerkom u zločinu’ Jennie Garth. Donna i Kelly zauvek,“ napisala je u opisu.

Prva epizoda Beverly Hillsa emitovana je u oktobru 1990. na FOX televiziji, a imala je deset sezona. Serija koja je pratila grupu američkih tinejdžera koji žive bogatim, lagodnim životom kreirao je Darren Star. Rimejk serije pod imenom 90210 emitovan je od 2008. do 2013. godine, a u njoj su role reprizirale Jenny Garth, Shannen Doherty i Tori Spelling.

POSLEDNJE VESTI