Search
Close this search box.

Shannen Doherty brani rimejk serije Čari

Shannen Doherty danas

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Shannen Doherty danas

Novi rimejk serije Čari bio je na meti kritika, kako fanova tako prvobitne postave serije, još pre nego da je prva epizoda uopšte bila emitovana, ali, jedna od glavnih glumica originala, Shannen Doherty, smatra da mu ipak treba pružiti šansu.

Tokom svog nedavnog pojavljivanja na konvenciji stripova u Parizu, glumica je bila blaža nego njene koleginice.

Želim da podsetim sve da su ovo tri mlade glumice koje samo žele da rade svoj posao. Dobile su ogromnu priliku i volela bih da podstaknem sve da budu malo ljubazniji,“ izjavila je glumica.

Doherty, koja je i ranije hvalila pomenuti rimejk, objašnjava da serija ima pozitivan uticaj i da iza nje stoji generanija fanova.

Ovo je serija o tri jake žene. Znam da ovo možda nisu ‘vaše Začarane’, ali mislim da svi treba da zastanu na trenutak i čestitaju sebi jer su najodaniji fanovi na svetu. I baš zbog vas je ova priča dobila šansu da se približi mlađoj generaciji,“ objasnila je ona.

Shannen Doherty, koja se nedavno pojavila i u rimejku serije Smrtonosna privlačnost, urađenoj po uzoru na istoimeni film, smatra da fanovi originala treba da se prisete poruke serije i emocija koje je u njima izazvala.

Treba da razmislite o emocijama koje je serija u vama izazvala i da dozvolite da mlađa generacija oseti isto. Podržite je! Već ima dobru gledanost a takođe  je zaposlila oko dvestotine ljudi,“ jasna je Doherty.

Nove čarobnice

Jedna od zvezdi novog serijala, Sarah Jeffery, oglasila se na twitteru povodom izjava njene prethodnice. „Ovo je zaista jako ljubazno i neizmerno sam zahvalna. Najiskrenije se zahvaljujem zbog vaših toplih reči i otvorenog srca. Prava sam srećnica da sam deo nove sezone!“ napisala je ona.

Međutim, Holly Marie Combs i Alyssa Milano, koje su kao i Doherty bile deo originalne postave, ne gledaju blagonaklono na obradu serije.

Sve dok nas ne pitate da obradite našu seriju, ne možete ni da zarađujete na njoj. Serija pripada glavnim glumicama, scenaristima, gomili ljudi koja je radila na njenoj realizaciji kao i fanovima koju su verno pratili njeno emitovanje!“ napisala je Combs na twitteru.

Milano je ranije izjavila da je serija bila ogroman deo njihovog života i da nije sigurna da li će pratiti njen rimejk ali da joj želu svu sreću i puno uspeha.

POSLEDNJE VESTI