Suprug bolesne Shannen Doherty podneo tužbu zbog nedostatka seksa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kurt pruža nesebičnu podršku supruzi u borbi sa kancerom (foto: Wenn)

Shannen Doherty već nekoliko meseci hrabro se bori sa kancerom, a nedavno je obavestila fanove da je završila sa tretmanima hemoterapije i da je krenula na zračenje.

Ona na društvenim mrežama beleži svoj napredak u borbi sa opakom bolešću, a nesebičnu podršku joj, pored obožavalaca, priža i suprug Kurt Iswarienko. Zvezda serije Čari ranije je podigla tužbu protiv menadžera Stevena Blatta, navodeći da nije vodio računa o njenom zdravstvenom osiguranju i da je zbog toga i obolela od raka dojke.

Shannen je izjavila da je redovno odlazila na preglede, ali da to u jednom trenutku više nije bilo moguće jer je osiguranje bilo otkazano. Za rak je saznala početkom prošle godine kada je otišla na pregled, ali su joj lekari rekli kako je obolela upravo u razdoblju kada nije bila osigurana. Ipak, glumica i menadžer su uspeli da se u međuvremenu nagode, ali sada je njen suprug sada šokirao javnost svojim postupkom.

Kurt tuži glumičinog menadžera zbog problema u seksualnom životu (foto: Instagram.com/theshando)

Kako prenosi sajt TMZ, Kurt je protiv Blatta podigao tužbu u kojoj tvrdi da je nebrigom za Shannenino zdravlje uništio njegov seksualni život sa glumicom. Takođe ga je optužio i za loše upravljanje glumičinim novcem tokom godina.

POSLEDNJE VESTI