Search
Close this search box.

Shannen Doherty zbog bolesti obrijala glavu

(foto: Pinterest)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Pinterest) Popularna glumica Shannen Doherty je u avgustu prošle godine otkrila da boluje od raka dojke i od tada redovno obaveštava fanove o trenutnom zdravstvenom stanju.
Shannen  je na Instagram profilu objavila šest fotografija i podelila sa pratiocima da je obrijala glavu, a na slikama je okružena prijateljima koji joj pomažu da prebrodi ovaj težak period života. (foto: Instagram) Glumica je ove godine gostovala u emisiji dr Oza i otkrila da zbog terapija više neće moći da ostane u drugom stanju, kao i da će uskoro ići na operaciju. „Imam 44 godine i ja i moj suprug smo hteli decu“, ispričala je dr Ozu i dodala da još uvek ne zna kakvu operaciju će imati. „Postoje dve opcije, ali u svakom slučaju, to je do mog doktora i može se promeniti u poslednjem momentu.“ (foto: Instagram) Shannen je priznala i da se navikla na ideju da živi bez grudi. „To su samo grudi. U masi tolikih stvari, radije bih da budem živa i da ostarim sa svojim suprugom“, rekla je u emisiji.
(foto: Instagram)
(foto: Instagram)
„Ovo nas je zbližilo. To je jedno od onih vremena kada moraš da testiraš snagu svog braka“, rekao je Kurt Iswarenko, glumičin muž, sa kojim je u braku od 2011. godine.
(foto: Instagram)
(foto: Instagram)
Priznaje da joj je najteže palo da saopšti vesti porodici, ali i da ju je rak dojke podstakao da više brine o sebi i svom telu, pa se sada hrani zdravije, svakodnevno vežba i trudi se da razmišlja pozitivno.

POSLEDNJE VESTI