Search
Close this search box.

Dirljiva poruka Shannen Doherty suprugu: Osećam se blagosloveno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Shannen se bori sa kancerom, a bol joj olakšava ljubav voljenih (foto: Instagram.com/theshando)

Glumica Shannen Doherty trenutno prolazi kroz najteži period svog života. Ipak, dok odlazi na hemoterapije i trudi se da pobedi opaku bolest, zvezdi serije Čari veliku podršku pruža suprug Kurt Iswarienko, a ona mu se zahvalila porukom koja je rasplakala mnoge.

Shannen se na ovaj potez odlučila na nagovor prijateljice Sarah Michelle Geller, koja joj takođe pruža nesebičnu podršku, a sve u sklopu kampanje kojom se izjavljuje ljubav bračnom partneru uz haštag #lovyourspouse.

„Naše venčanje bilo je posebno, ne zato što je to bio veliki događaj nego zato što smo se obećali jedno drugome i u dobru i u zlu, zdravlju i bolesti, da ćemo paziti jedno na drugo. Ti zaveti mi danas mnogo više znače nego onda. Kurt je bio moja stena u ovoj bolesti i obasipa me ljubavlju više nego ikada. S tim čovekom hodaću bilo kojim putem, primila bih metak za njega i borila se sa zmajem kako bih ga zaštitila. On je moja srodna duša, moja druga polovina. Osećam se blagosloveno“, napisala je Shannen i izazvala divljenje fanova u komentarima.

My friend @sarahmgellar softly suggested a challenge to @kurtiswarienko and myself to do the 7 day #loveyourspousechallenge and we accepted! She was telling me about going thru old photos and the memories and emotions they evoke. This morning, I felt that and I’m thankful Sarah challenged us. Our wedding was exceptional and not for the big event it was. It was exceptional because we committed for better or worse, in sickness or in health to love and cherish one another. Those vows have never meant more than they do now. Kurt has stood by my side thru sickness and makes me feel more loved now than ever. I would walk any path with this man. Take any bullet for him and slay every dragon to protect him. He is my soul mate. My other half. I am blessed.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Glumica je do sada više puta pokazivala neizmernu hrabrost u ovim teškim trenucima, te je sa obožavaocima podelila i momenat kada je ošišala kosu do glave, ali je nedavno otkrila da se boji hemoterapije i da živi kao da joj je svaki dan poslednji.

POSLEDNJE VESTI