Prve fotke Bruca Jennera kao žene uzburkale javnost!

In Touch magazin dobio ekskluzivu ( foto: In Touch )
In Touch magazin dobio ekskluzivu ( foto: In Touch )

Već više od godinu dana se nagađa o tome da li je Bruce Jenner promenio pol, a magazin In Touch je na svojoj naslovnoj strani razrešio misteriju i ekskluzivno prikazao prvu fotografiju bivšeg Olimpijca kao žene.

Iako su svi čitaoci ovog magazina bili zaprepašćeni, mišljenja o svemu ovome su bila podeljena. Dok jedni podržavaju bivšeg muža Kris Jenner, drugi priznaju da nisu mogli da prihvate ovu činjenicu i pored mnogih znakova koji su upućivali na to u proteklim mesecima.

Međutim, nije prošlo mnogo pre nego što su se na Internetu pojavile fotografije koje opovrgavaju priču ovog magazina. U pitanju je fotka glumice Stephanie Beacham koja je korišćena kao podloga za Brucovo lice u fotošopu.

Lažna ekskluziva kao medveđa usluga ovom magazinu ( foto: Wire Image )

Nema sumnje da će ovo otkriće uticati na brojnu čitalačku publiku koju ima ovaj časopis, a njihova redakcija je već sada primila mnoštvo pisama nezadovoljnih čitalaca.

Bruce se još uvek nije oglasio povodom ove priče, kao ni povodom bilo koje koja se odnosi na njegovu navodnu promenu pola, a mnogi izvori koji tvrde da su mu bliski su još prošle godine otkrili nekolicini magazina da će njihov prijatelj istupiti u javnosti kao žena 2015. godine. Pa, vreme će pokazati…

Povezane vesti