Khloe i Kim Kardashian: Pretili su nam smrću i kidnapovanjem!

Khloe kaže da je to bio užasan period njihovog života (foto: Screenshot)

Suđenje O.J. Simpsonu je na različite načine uticalo na mnoge ljude, a naročito na porodicu Kardashian koja je bila usko povezana sa optuženim sportistom.

Robert Kardashian bio je najbolji prijatelj Simpsona i jedan od njegovih branilaca na sudu, a opasnost po njegovu decu Kourtney, Kim, Khloe i Roberta Jr. bila je stalno prisutna. Ovaj slučaj je podelio Kardashianove na dve strane, jer je majka Kris Jenner bila najbolja prijateljica ubijene Nicole Simpson, pa se nije slagala sa tim da njen bivši suprug zastupa O.J. koji je bio optužen.

„Kourtney i ja smo išle na suđenje sa tatom i sedele na jednom kraju sudnice, dok je mama bila na drugoj strani sa Nicolinim roditeljima“, seća se Kim. „A ja sam se pitala na čijoj smo mi strani? Sa kojim roditeljem treba da se složimo? Ako stanem uz oca, mama i Bruce će se naljutiti. Ako budem uz mamu, tata bi se razočarao“, dodaje ona u intervjuu koji je snimljen pre nekoliko godina.

https://www.youtube.com/watch?v=FMkp4hxQ09E

Khloe je takođe bila veoma zabrinuta za svoju drugaricu iz detinjstva Sydney Simpson, ćerku O.J. i Nicole. „Teško je videti nekog ko je uvek bio tako dobar prema vama, ko vas je vodio svuda i bio vaš ujka O.J., jer zaista ne znate u šta da verujete i kako to da prihvatite. Zato nikada nisam izrazila svoje mišljenje i uvek sam bila tu za Sydney. Bilo je to teško vreme za sve, naročito za tu decu“, priseća se ona.

Kardashianovi i Simpsonovi na odmoru sa prijateljima (foto: Screenshot)

Kako je javnost veoma burno reagovala na optužbe proslavljenom igraču američkog fudbala i kako je on već bio proglašen krivim u očima većine i pre suđenja, ovakav stav kod ljudi je veoma negativno uticao na porodicu Kardashian. „Na automobilu mog oca je bilo urezano ‘KRIV’, a on je samo pokušavao da pomogne prijatelju“, objašnjava Khloe. „Stalno su nam stizale pretnje smrću i kindapovanjem. Često nismo mogli da idemo kod tate, a mi smo kao deca roditelje krivili za to. Mama nam nije rekla izričito: ‘Ne smete jer neko pokušava da vas kidnapuje'“.

https://www.youtube.com/watch?v=HPfbwD2IFQk

„Tužno je koliko su naši roditelji bili pod stresom zbog svega toga. Naročito kroz šta su sve prolazili jer su samo želeli da budu iskreni prijatelji nekome. Mama je bila veoma pogođena jer je izgubila mnogo dragu osobu. A mi smo kao deca pokušavali da im skrenemo pažnju sa toga, ali nismo uspevali. Bilo je tako tužno“, kaže Khloe na kraju.

One Response

  1. E da su ih bar… Bar bi nam današnji svet bio normalniji. Ku.rve.tine!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI