Prve zajedničke fotografije Princa Harryja i Meghan Merkle

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prince Harry i Meghan Markle se više ne sakrivaju u javnosti. Njihova veza, započeta krajem leta, prvi put je otkrivena u oktobru i tim povodom se oglasila čak i Kensingtonska palata zvaničnim saopštenjem.

Par je svoju romansu odlučio da podigne na viši nivo zajedničkim pojavljivanjem u pozorištu u sredu uveče. Na fotografijama koje je prvi objavio list The Sun, princ i glumica su protiv hladnog londonskog vremena, ali i pogleda slučajnih prolaznika, pokušali da se izbore šalovima i kapama, te su bili gotovo neprepoznatljivi dok su izlazili iz pozorišta.

Neimenovani izvor lista navodi da je Harry u poslednjem trenutku rezervisao ulaznice za komediju Peter Pan Goes Wrong, i par je u sali pratio samo jedan pripadnik službe obezbeđenja.

Iako su Harry i Meghan poslednjih dana nerazdvojni, malo je verovatno zvezda serije Suits sa prinčevom porodicom i Kraljicom Elizabethom provesti Božićne praznike. „Sumnjam da će ona biti tamo. Ali ako Harry zamoli Kraljicu, možda će mu i dopustiti da dovede Meghan, jer ga ona obožava“, otkrio je neimenovani izvor za časopis People. Zanimljivo je da ni Kate Middleton nije sa porodicom Princa Williama slavila Božić sve dok se nije udala za njega.

POSLEDNJE VESTI