Prati nas

Serije

Prvi tizer poslednje sezone ‘Igre prestola’ najavljuje smrt dva glavna lika (VIDEO)

Poslednja sezona počinje za tri meseca

HBO danas je najavio zvaničan datum početka emitovanja poslednje sezone hit serije Igre prestola. Poslednje šest epizode moći ćemo da gledamo od 14. aprila ove godine, a tom prilikom smo dobili i prvi tizer sa novim scenama. 

U kratkom tizeru se pojavljuju preživeli članovi Stark porodice, uključujući i Jona Snowa, jer kao što je Ned Stark rekao u prvoj sezoni: “Ti jesi Stark. Možda nemaš moje prezime, ali imaš moju krv”.

Jon, Sansa i Aria šetaju kriptom u Winterfellu, dok ih prate glasovi prošlosti. Na kraju klipa junaci serije dolaze do svojih posmrtnih statua, koje sugerišu da dva lika neće preživeti finale.

Statue Sanse i Arie verodostojno predstavljaju njihove likove kakve pamtimo – mlade. Sa druge strane kip Jona izgleda gotovo neprepoznatljivo – dosta starije, zrelije i sa mnogo bujnijom i dužom bradom, što nagoveštava da će jedino on doživeti stare dane.

A da li je ovo suptilni znak i spojler koji nam je HBO poslao ili je u pitanju obična greška u izradi rekvizita, saznaćemo 14. aprila.

Do tada, pogledajte tizer:

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. mila

    14. 01. 2019. at 15:12

    samo nemoj da tumacis , ziva bila! i ovako je previse gluposti na ovom sajtu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Serije

To Top