R. Kelly u zatvoru zbog neplaćene alimentacije, sa decom ne komunicira

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

R.Kelly nije komunicirao sa decom već nekoliko godina, uprkos tvrdnjama da pokušava da održava normalan odnos sa njima. Kako je izvor blizak pevaču odao, on ima njihove brojeve telefona, ali ih nije pozvao još od početka 2017. godine.

Tokom nedavnog intervjua koji je dao za CBS, pevač optužen za seksualno zlostavljanje u kultu, izjavio je da je u poslednje vreme više fokusiran na održavanje normalnog odnosa sa porodicom, odnosno sa svoje troje dece koje ima sa bivšom suprugom Dreom Kelly , nego na karijeru. Ipak, uprkos njegovim rečima, mnogi izvori bliski pevaču, ali i njegova deca, tvrde da to nije istina.

Izvor je objasnio da je pevač promenio svoj broj pre dve godine, i nikada ga nije dao svojoj bivšoj supruzi, a nije se ni odazvao na pozive koje je pokušala da mu uputi preko nekadašnjih zajedničkih prijatelja.

Dea, koja je takođe bila deo dokumentarca o seksualnom zlostavljanju Preživeti R.Kellija , objasnila je da bi volela da pevač ima normalan odnos sa svojom decom koja su sada već „odrasli ljudi.“

Njegova ćerka Baku Abi, tvrdi da sa ocem nije komunicirala godinama, ali je takođe izjavio da je on „čudovište“ i da joj je drago što ne pokušava da je kontaktira.

Sa druge strane, R.Kelly tvrdi da je njegova bivša supruga „isprala mozak“ njihovoj deci, i da je to razlog zbog kojeg nemaju dobar odnos.

Kelly je nedavno uhapšen i zbog neplaćanja alimentacije.

POSLEDNJE VESTI